PDA

View Full Version : PM issues



kimbowbill
10-04-2012, 19:38
is anyone having trouble sending PM's, i ahve got 2 unread messages but can't read them, so who ever has sent me one i'm not been ignorant i just cant read it :rolleyes2:

Rubbertramp
10-04-2012, 19:59
Yes Jen this is what appears when I click on the PM tab;

Trying to get contenttype class id from invalid contenttype '18' on line 533 in /home/wcadmin/public_html/forums/vb/types.php
#0 /home/wcadmin/public_html/forums/vb/item/contenttype.php(111): vB_Types->getContentTypeClass('18')
#1 /home/wcadmin/public_html/forums/vb/item/contenttype.php(100): vB_Item_ContentType->loadTypeInfo()
#2 /home/wcadmin/public_html/forums/vb/model.php(302): vB_Item_ContentType->loadInfo()
#3 /home/wcadmin/public_html/forums/vb/model.php(438): vB_Model->Load()
#4 /home/wcadmin/public_html/forums/vb/collection.php(533): vB_Model->isValid()
#5 /home/wcadmin/public_html/forums/vb/collection/contenttype.php(274): vB_Collection->createItem(Array, 1)
#6 /home/wcadmin/public_html/forums/vb/collection.php(448): vB_Collection_ContentType->createItem(Array, 1)
#7 /home/wcadmin/public_html/forums/vb/model.php(348): vB_Collection->applyLoad(Resource id #61, 1)
#8 /home/wcadmin/public_html/forums/vb/model.php(302): vB_Model->loadInfo()
#9 /home/wcadmin/public_html/forums/vb/collection.php(408): vB_Model->Load(false)
#10 /home/wcadmin/public_html/forums/vb/collection.php(843): vB_Collection->Load()
#11 /home/wcadmin/public_html/forums/packages/vbattach/attach.php(300): vB_Collection->valid()
#12 /home/wcadmin/public_html/forums/includes/functions_user.php(128): vB_Attachment_Display_Multiple->__construct(Object(vB_Registry))
#13 /home/wcadmin/public_html/forums/private.php(2456): construct_usercp_nav('pm_newpm')
#14 /home/wcadmin/public_html/forums/vbseo.php(1397): require('/home/wcadmin/p...')
#15 {main}


Fatal error: Trying to get contenttype class id from invalid contenttype '18' on line 533 in [path]/vb/types.php in [path]/vb/vb.php on line 287

Perhaps it's all part of the drive to curtail free speech ;)

kimbowbill
10-04-2012, 20:01
argh rite, thanks, glad its not just me

fairytooth
10-04-2012, 20:01
is anyone having trouble sending PM's, i ahve got 2 unread messages but can't read them, so who ever has sent me one i'm not been ignorant i just cant read it :rolleyes2:

Phew I'm glad I read on - first of all thought it might be a girl thing. :scared:

John H
10-04-2012, 20:23
I had the same thing for a while but whatever the problem is it seems to have sorted itself now.

Admin
10-04-2012, 20:26
I have fixed it now, I upgraded the forum software at 5pm and it caused a database error. I have finally found the error and fixed it. Another fun evening :)

oldish hippy
10-04-2012, 20:33
did post on the contact that phil said use well i think it was the right button


CLICK HERE TO REMOVE THESE ADVERTS