PDA

View Full Version : Tv.



Mightyduk1
19-01-2018, 20:40
Oh no, Iíve just blown my tv up. Tried to plug the power lead in the back of tv when power was on. [emoji848] what a idiot.


Sent from my iPhone using Tapatalk

The laird
19-01-2018, 21:04
Should be a fuse in it check it out ,might not be as bad as you think

Looser cruiser
19-01-2018, 21:07
Think you need to slow down mr duck youíre no having a good time they say it comes in threes well youíve had youíre three. Youíve probably only done the fuse should be ok hopefully check cable for in line fuse.👍

Mightyduk1
19-01-2018, 21:13
Iím new at this, but Iím learning all the time. Thanks guys, Iíll take it apart tomorrow. Iíll finish my book tonight. lol.


Sent from my iPhone using Tapatalk

izwozral
19-01-2018, 22:34
Pull the plug out first mate!!!

Mightyduk1
20-01-2018, 09:33
Pull the plug out first mate!!!

Bit late but thanks anyway. Took it apart and a fuse had blown. Itís back up and running, and finding more channels. Yippee!!


Sent from my iPhone using Tapatalk


CLICK HERE TO REMOVE THESE ADVERTS